Nyheder

CVR-nummer på gulpladebiler

Skrevet af Henriette Larsen d. October 20, 2012 (0 Kommentarer)

1. januar 2013 skal alle danske gulpladebiler have CVR-nummer og firmanavn monteret. I den forbindelse lancerer vi to forskellige sæt med hhv. 2 stk. CVR-numre og 2 stk. firmanavne og CVR-numre. Se vores produkter fra kun kr. 70,- her og husk at vi sender fragtfrit. Hvis du vil vide mere om den nye lov kan du besøge SKAT.

Ønsker du i stedet dit firmas logo på bilen er du velkommen til at kontakte os på info @ bryllupsskjolde.dk for et uforpligtende tilbud på dette.

Forsæt...

Fortsætter med gratis tal

Skrevet af Henriette Larsen d. January 06, 2012 (0 Kommentarer)

Der er fortsat mange der er igang med opsætningen af postkasser. Vi fortsætter derfor med at medsende gratis tal ved bestilling af navneskilt. 

Forsæt...

Ny postlov

Skrevet af Henriette Larsen d. October 23, 2011 (0 Kommentarer)

Rigtig mange benytter den nye postlov til at udskifte den gamle postkasse. I den anledning sender vi et gratis folietal med, til alle der bestiller et navneskilt til postkassen inden 1. januar 2012. Alt du skal gøre er, at bestille et navnekilte og udfylde kommentarfeltet med, hvilket nummer du gerne vil have og hvor højt det skal være. Skrifttype og farve bliver som det bestilte navneskilt.

Forsæt...

Ny shop

Skrevet af H Larsen d. January 19, 2011 (0 Kommentarer)

Sammen med vores nye shop har vi udvidet sortimentet med nye husnumre og navneskilte i metal. Samtidig har vi reduceret en smule i vores wallsticker sortiment.

Forsæt...