Farver og fonte

På Wallsticker.dk vil vi gerne give vore kunder muligheden for at tilpasse vores produkter så de passer ind i deres hjem, hvorfor vi har samlet et stort udvalg af farver og skrifttyper.

Wallstickers eller stencils?

Stort set alle vores produkter kan fås både som wallstickers og som stencils.

Wallstickers er ensfarvet folie (klistermærker) der er skåret ud som figurer eller tekst. Vores wallstickers fås i et væld af farver, så de passer ind i et hvert hjem. Wallstickers kræver intet værktøj eller maling. På glatte malede vægge vil de som oftest være lige til at tage folien af, men på overflader der er sarte kan limen resulterer i at underlaget ødelægges - fx på sart tapet eller løstsiddende maling.

Stencils er det modsatte af wallstickers, forstået på den måde at det modsatte af figurerne eller teksten tages væk. Folien sættes op på det ønskede sted og figuren eller teksten males på efterfølgende. Til sidst fjernes folien og figuren eller teksten træder knivskarpt frem. Folien der anvendes ved stencil klæber langt mindre end vores andre folier og kan derfor ikke sidde fast i længere tid.

Hvis du ønsker et af vores produkter i stencils versionen vælger du blot "stencil" under farve.

Bemærk at alle vores produkter kun kan anvendes én gang!

Hvorfor folie?

Fordi folie er let at arbejde med og monteringen kan klares uden at man skal have fat i nogen form for maling eller værktøj - dog måske lige med undtagelse af folieskraber eller lignende til at undgå luftbobler ved montering.

NB! Folien klæber bedst på helt plane overflader, og det anbefales ikke at forsøge at sætte den op på f.eks. savsmuldstapet.

Her kan du finde en vejledning til opsætning af folie.

Skrifttyper

Vi har nedenstående standard skrifttyper at vælge imellem:

 

En regnbue af farver at vælge imellem

Vi lægger stor vægt på muligheden for at få præcist den farve man lige øsnker sig. Nedenfor er angivet de 25 farver vi har valgt at have på lager lige nu, men vi kan hurtigt og uden større merudgift skaffe masser af andre flotte farver.

Kulsort, antracit, mussegrå, kongeblå, havblå, petroleumsgrøn, azurblå, turkis, himmelblå, baby blå, violet, lavendel, pastel lilla, baby lyserød, pang pink, varm rød, post rød, stærk orange, solgul, skovgrøn, choko brun, mild beige, kridhvid, sølv og guld.

Pånær sølv og guld er alle vores folier blanke. De fleste kan dog også bestilles hjem i mat, ligesom guld og sølv kan bestilles i blank.

Du kan også se eksempler på vores farver på nedenstående billede, bemærk dog at farvegengivelsen ikke er helt perfekt og farven kan derfor afvige.